SERIÁL o našich inovacích: Co potřebuje moderní poslíček na rozvoz jídel?

Věděli jste, že váš poslíček může rozvážet jídlo, přijímat platby v hotovosti i kartou, vydávat účtenky a přitom u sebe nemusí mít ani registrační pokladnu, ani platební terminál? Bohatě si vystačí s mobilem. Taková skutečnost jen dokazuje, že s asistencí inovativních technologií může vaše podnikání přežít i pandemickou krizi.

Kombinace platebního terminálu jako aplikace v mobilu a elektronických účtenek pro poslíčka

Abychom však moli zmíněnými inovativními technologiemi přemostit na často hektickou práci poslíčků, potřebujeme se vrátit k předchozím částem našeho seriálu. Řeč totiž bude o kombinaci platebního terminálu jako aplikace v mobilu a elektronických účtenek – tedy o inovacích, kterým jsme věnovali 1. a 3. díl seriálu:

  • Platební terminál jako aplikace v mobilu – virtuální platební terminál od Global Payments, v jehož rámci vám stačí mobilní telefon s NFC a nainstalovanou aplikací GP tom.
  • Integrace elektronických účtenek – eliminování tisku papírových účtenek, šetření tiskárny, šetření nákladů na tisk a šetření životního prostředí.

No a kombinace těchto dvou inovativních prvků je jako stvořená pro kurýry. Zásilky budou díky efektivním platebním terminálům v podobě mobilů s NFC a appky GP tom roznášet a vyřizovat tak rychle, že tím zaručeně zvýší vaše tržby.

Jak to ošetřit v praxi?

V reálu to bude celé vypadat asi tak, že váš poslíček na rozvoz jídel a donášku s sebou bude mít jen svůj mobilní telefon s NFC a aplikací GP tom – žádný jiný platební terminál, žádnou tiskárnu. Pomocí svého telefonu dokáže vybavit zákazníka, který bude platit kartou, zcela rychle a jednoduše. No a celé to na závěr vyšperkuje tím, že mu jedním ťuknutím pohodlně odešle šetrnou elektronickou účtenku přímo na e-mail.

Jak to celé ošetřit v praxi, radí jednatel společnosti Abiset, Ing. Jaroslav Orgoň:
„Vy potřebujete ušetřit čas i peníze. Na to ale potřebujete od zákazníka souhlas s elektronickou účtenkou a jeho e-mail. Online objednávka rozvozu je ideální nástroj, jak toho dosáhnout. E-mail máte totiž automaticky a souhlas vám dá zákazník povinnou akceptací obchodních podmínek.“

Pár slov na závěr

Řešení, kterému byly věnovány předchozí řádky, může být pro poslíčky skutečně praktické. Pamatujte, že na zefektivnění donášky postačí vašemu byznysu praktická kombinace platebního terminálu v podobě mobilu s NFC + appkou GP tom a elektronických účtenek. Zní to sice až příliš jednoduše, ale opravdu to funguje. Stačí to jen vyzkoušet.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard