Věrnostní program je víc než kartička query_builder 01. listopadu 2019 Fungující věrnostní program dokáže získávat informace o vašich zákaznících a pomáhat vám v komunikaci s nimi. arrow_right_altČíst článek
Zužitkujte odpad vyprodukovaný ve vaší provozovně query_builder 04. listopadu 2019 Produkcí vlastního hnojiva nebo odevzdáním menšího množství odpadu specializovaným firmám dokážete snížit náklady na provoz vašeho zařízení. arrow_right_altČíst článek
9 klíčových metrik, které by měl každý majitel restaurace znát query_builder 29. října 2019 Sledováním klíčových metrik výkonu můžete svoji strategii podnikání rychle a efektivně přizpůsobit. arrow_right_altČíst článek
Pokladní systém: slovník, který potřebujete ovládat – hardware query_builder 25. října 2019 Tady máte přehled nejdůležitějších termínů, které se týkají samotných zařízení. arrow_right_altČíst článek
Jak si otevřít kavárnu - A jak to udělat úspěšně? query_builder 19. listopadu 2019 Podařilo se nám zmapovat nejčastější chyby majitelů a provozovatelů kaváren. arrow_right_altČíst článek
Nezanedbávejte hygienické předpisy pro kavárny a restaurace query_builder 22. října 2019 Hygienické předpisy pro kavárny a restaurace musí být před otevřením podniku nejen splněné, ale též neustále dodržované. arrow_right_altČíst článek
7 drahých chyb, kterým je dobré se vyhnout při výběru nového pokladního systému query_builder 11. října 2019 POS systém je jednou z nejdůležitějších investic pro váš maloobchod.Ujistěte se, že budete jednat správně. arrow_right_altČíst článek
Jak si otevřít restauraci bez toho, abyste museli hned opustit svoji aktuální práci? query_builder 15. října 2019 Ani vy nejste zrozený k tomu, abyste byl celý život zaměstnancem? Dřímá ve vás podnikatelský duch? Jestli je vaším snem otevření restaurace, tak jste na správném místě. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozů: Street food na kolech query_builder 08. října 2019 Představujeme české a slovenské food trucky a jejich vyšperkovaná jídla, ze kterých vám spadne čelist. arrow_right_altČíst článek
Jak získat více objednávek na rozvoz jídel query_builder 14. listopadu 2018 Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Inspirativní koncepty provozů: Ve víru koktejlů a drinků query_builder 01. října 2019 Odlišit se nápojovým menu od průměru bývá obzvlášť náročné. Po zvládnutí tohoto úkolu však čeká majitele barů další překážka. Vytvoření komplexního konceptu, kde se bude host cítit pohodlně a zároveň si odnese domů nezapomenutelný zážitek. arrow_right_altČíst článek
Jak na různé typy hostů query_builder 24. září 2019 Jestliže pracujete v restauračním oboru, určitě jste měli možnost potkat ve svých dosavadních zařízeních různé typy hostů. arrow_right_altČíst článek
Co je nutné vědět před spuštěním rozvozu jídel query_builder 17. září 2019 Máme pro vás několik tipů, které je dobré před spuštěním rozvážkové služby znát. arrow_right_altČíst článek
Jednoduchý průvodce pro zvýšení prodejů v restauraci query_builder 03. září 2019 Jako majitel nebo provozovatel restaurace musíte řešit mnoho záležitostí. Ale k tomu, aby byli zaměstnanci spokojení a jídlo chutné, potřebujete dosahovat tržeb. arrow_right_altČíst článek
Jednoduchá příručka řízení personálu query_builder 01. srpna 2019 Důležité je určit si správnou cestu komunikace, cíle, jichž chceme dosáhnout a osvojit si ověřené techniky řízení zaměstnanců. arrow_right_altČíst článek