Plnohodnotný mobilní číšník dokáže navýšit vaše tržby

Mít ve své restauraci tvrdě pracující a spolehlivé číšníky je doslova k nezaplacení. I ten nejpoctivější z nich by vám však jistě potvrdil, že běhat tam a zpátky po provozovně, resp. od stolu za pokladnu a podobně, je skutečně únavné a neefektivní. Toto tvrzení se obzvlášť vztahuje na rozlehlé restaurace a podniky s velkými terasami. Co kdybychom vám však řekli, že jednoduchou funkcionalitou můžete ušetřit vaší obsluze kroky, zefektivnit jejich práci a přirozeně tak navýšit i vaše tržby? A co víc, řešení, které máme na mysli, není ani zdaleka finančně náročnou záležitostí.

Výše zmiňované řešení můžeme klidně označit jako plnohodnotného mobilního číšníka 3 v 1. Proč? Kromě toho, že hravě nahradí fiskální eKasa tiskárnu, ochotně zastoupí i platební terminál a přijme platby přes kreditní kartu i mobilní telefon. Stane se tak dokonalým mobilním číšníkem pro vaši obsluhu.

To, co k tomu potřebujete, je vhodné zařízení kombinující registrační pokladnici, platební terminál, skener čárových kódů a aplikaci mobilního číšníka s napojením na skladové hospodářství. No a ve spolupráci s aplikací iKelp POS Mobile dostanete několikrát zmiňovaného plnohodnotného mobilního číšníka.

Plnohodnotný mobilní číšník – jak funguje v praxi?

Běhání číšníků od stolu k baru pro účtenku nebo pro mobilní platební terminál představuje v dnešní době standardní, nicméně ne příliš efektivní pracovní postup. Praktický návod, jak ideálně na to, nabízí právě plnohodnotný mobilní číšník 3 v 1.

 mobilny-casnik

Jelikož má obsluha v rámci plnohodnotného mobilního číšníka v jednom zařízení po ruce celý pokladniční systém a umí zároveň přijímat bezhotovostní platby a tisknout účtenky, dokáže vykonat celou sérii procesů hned u stolu během vybavování hostů. A to vše bez nutnosti běhat k baru pro účtenku nebo pro mobilní platební terminál, který je beztak dalším pracovním zařízením navíc.

Pokud se chcete podívat ve videu, jak takový mobilní číšník funguje, nabízíme vám ukázku: 

 

Doporučení: Jak jsme již naznačili o něco výš, funkcionalita plnohodnotného mobilního číšníka najde uplatnění obzvlášť v případě zmiňovaných rozlehlých restaurací a podniků s velkými terasami. Vzhledem k tomu, že tato restaurační zařízení mohou mít barový pult vzdálený od některých stolů na terase desítky, ba až stovky metrů, obsluha bezpochyby ocení podobnou pomoc. Ušetřený čas může navíc obsluha využít na doplňkový prodej nabízením restauračních specialit, dezertů nebo nápojů. Pro provozovnu to všeobecně znamená zefektivnění práce a zvýšení tržeb.

Efektivní řešení s nízkými počátečními a provozními náklady

Je úplně logické a více než pochopitelné, že většinu podnikatelů přirozeně zajímají náklady vztahující se k zařízením a „vylepšováky“, které mohou pomoct v prosperování jejich byznysu. Jednoduše řečeno, zajímá je, zda jim za to dané řešení stojí.

Tak tedy ve zkratce, zatímco suma za kvalitní počítač s dotykovou obrazovkou, potřebnou eKasa tiskárnu a samotný platební terminál většinou přesáhne 25 000 korun, na vhodné zařízení vám postačí „jen“ přibližně 5 000 až 10 000 korun. Poměrně nízké počáteční a provozní náklady tak dělají z plnohodnotného mobilního číšníka 3 v 1 vhodnou alternativu i pro menší a začínající podnikatele, resp. pro všechny, kdo chtějí pracovat efektivně.

 mobilny-casnik

Pokud samozřejmě vlastníte nebo provozujete velké restaurační zařízení, pravděpodobně se o vaše hosty nebude starat jen jeden číšník. Logicky se vám tak hodí víc takových mašinek, se kterými vaše obsluha u stolu dokáže vyřešit veškerou potřebnou administrativu. Stále si však umíte spočítat „jedna plus jedna“, tedy zda se vám tato několikanásobná investice vyplatí. My v tom ale máme jasno.

Pokud si chcete sami vyzkoušet demo verzi mobilního číšníka, poslužte si:

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard