Rozhovor s Pavlem Kreiplem: „Elektronický jídelní lístek je krok vpřed.“ query_builder 12. ledna 2021 Zákazníci chtějí dobré služby, výborné jídlo za rozumnou cenu, a hlavně – dlouho nečekat. Jak na to? arrow_right_altČíst článek
Plnohodnotný mobilní číšník dokáže navýšit vaše tržby query_builder 20. listopadu 2020 Co kdybychom vám řekli, že jednoduchou funkcionalitou můžete ušetřit vaší obsluze kroky, zefektivnit jejich práci a přirozeně tak navýšit i vaše tržby? arrow_right_altČíst článek
SERIÁL pro uživatele iKelp POS Mobile: Jak ušetřit čas a zároveň zvýšit tržby? query_builder 06. listopadu 2020 Online objednávání donášky představuje efektivní nástroj na ušetření času, získávání nových zákazníků, snižování nákladů a zvyšování tržeb. arrow_right_altČíst článek
Když dáte slevu na správném místě, může vám přinést vyšší zisk query_builder 23. října 2020 Jak je to možné? Jednoduše. Souvisí to s prodejem jídel a nápojů, z kterých máte nejvyšší zisk. arrow_right_altČíst článek
Jak získat více objednávek na rozvoz jídel query_builder 14. listopadu 2018 Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? arrow_right_altČíst článek
Mobilní číšník 3 v 1 nabízí řešení i pro menší podnikatele query_builder 16. října 2020 Plnohodnotné a zároveň efektivní řešení pro menší a začínající podnikatele nabízí funkcionalitu, kterou můžeme označit jako mobilní číšník 3 v 1. arrow_right_altČíst článek
V čem tkví tajemství úspěchu virtuálních restaurací? query_builder 07. října 2020 Jelikož na takovéto podnikání nepotřebujete restaurační prostory ani široký personál, můžete ho rozběhnout a zároveň provozovat s minimálními náklady. arrow_right_altČíst článek
Bufetový systém dotažený do dokonalosti query_builder 24. září 2020 Dotáhli jsme náš bufetový systém do dokonalosti. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL Obědové menu: Skladová evidence a odepisování surovin query_builder 03. září 2020 K tomu, abyste v gastronomii fungovaly rychle, jednoduše a efektivně, vám pomůže kvalitní restaurační systém. arrow_right_altČíst článek
5 tipů pro zlepšení donáškové služby query_builder 06. srpna 2019 Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL pro uživatele iKelp POS Mobile: Proč používat Inteligentní stůl? query_builder 27. srpna 2020 Shon a létání obsluhy sem a tam, nespokojenost zákazníků kvůli plýtvání jejich drahocenným časem. Je to popis vašeho provozu? Pak čtěte dál. arrow_right_altČíst článek
Okrádají telefonické objednávky váš personál o čas? Zkuste to vyřešit takto query_builder 20. srpna 2020 Jak donutit zákazníky, aby upustili od telefonického objednávání a upřednostnili právě online objednávání? arrow_right_altČíst článek
Rozhovor s Dominikou Tvrdoňovou: „Zkušenosti našich kuchařů se promítají na prázdných talířích.“ query_builder 13. srpna 2020 Péče o restaurační zařízení není žádná procházka růžovou zahradou. Tím spíš když je provozoven vícero. Své by o tom bezpochyby uměla vyprávět paní Dominika Tvrdoňová, která má na starost hned tři restaurační zařízení. arrow_right_altČíst článek
Jak dosáhnout toho, aby vaše provozovna nezažila další krizi? query_builder 06. srpna 2020 Objevila se pandemie koronaviru, jež paralyzovala svět. I kdyby nepřišla, tak to vypadá, že v jistých cyklech se zase objeví nějaká krize, která zatřese ekonomikou. Je proto namístě se zamyslet, jak se na ni dopředu připravit. arrow_right_altČíst článek
Mobilní číšník – máte ho? query_builder 31. prosince 2019 Představte si, že jste majitelem gastroprovozovny, ve které jde vše jako po másle. Podnik dosahuje pěkných zisků, má dobré jméno, dokáže obstát v konkurenci dalších provozoven. Vsaďte na mobilního číšníka! arrow_right_altČíst článek