Rozhovor s Petrem Holubem: „Líbí se mi, když si lidé mohou sami objednat.“ query_builder 14. dubna 2022 O gastro podnikaní a vedení restauračního provozu jsme si popovídali s majitelem podniku Hotel u Holubů, pod jehož křídla spadá i vlastní pivovar. arrow_right_altČíst článek
Vyplatí se online objednávání s donáškou pod vlastní značkou? query_builder 07. dubna 2022 Online objednávání s donáškou přes vlastní e-shop, nebo využívání zprostředkovatelského portálu? Představíme vám ty nejzásadnější plusy i minusy možných řešení. arrow_right_altČíst článek
Tisk výdejních lístků zavede na provozovně řád query_builder 30. března 2022 Mnohé problémy vašemu provozu dokáže vyřešit komplexní bufetový systém a jeho efektivní funkcionality, jako je i tisk výdejních lístků. arrow_right_altČíst článek
Infografika: Co byste měli vědět o čaji? query_builder 10. března 2022 Čaj je po celém světě oblíbený nápoj, který v zimě dokáže zahřát a v létě osvěžit. Hlavní složkou pro jeho výrobu jsou listy čínského čajovníku. Co dalšího byste o něm měli vědět? arrow_right_altČíst článek
Jak získat více objednávek na rozvoz jídel query_builder 14. listopadu 2018 Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? arrow_right_altČíst článek
Propojte restaurační systém a donášku s přepravními společnostmi query_builder 08. března 2022 Jak může gastro podnik vyřešit donášku jídla po logistické stránce? Jednou z možností je využití služeb kurýrních a přepravních společností. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL o kávě: Oblíbené kávové nápoje – klasické i alkoholické query_builder 03. března 2022 Jedním z benefitů kávy je, že jde připravit na více způsobů. Díky tomu dokáže potěšit široké spektrum lidí. Jaké jsou oblíbené způsoby přípravy kávy? arrow_right_altČíst článek
5 tipů, jak nadesignovat jídelní lístek a vzory ke stažení query_builder 01. března 2022 Jídelní lístek je více než seznam jídel, které má restaurace v nabídce. Je schopen komunikovat identitu restaurace a zvyšovat zisk. Jak ho tedy nadesignovat? arrow_right_altČíst článek
Jak z dopravy zdarma vytěžit vyšší tržby? query_builder 24. února 2022 Doprava zdarma může evokovat dobrovolné vzdávání se možného výdělku. Je to ovšem efektivní marketingový nástroj, který podniku může přinést vyšší tržby. arrow_right_altČíst článek
5 tipů pro zlepšení donáškové služby query_builder 06. srpna 2019 Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů. arrow_right_altČíst článek
Infografika: Co byste měli vědět o pivu? query_builder 18. února 2022 Pivo, známé také jako zlatý mok, je nápoj oblíbený napříč celým světem. Lidé si ho obecně nejraději vychutnávají vychlazené během horkých dnů. Co byste měli o něm vědět? arrow_right_altČíst článek
Rozhovor s Michalem Hamou: „iKelp mě nadchl tím, že je na cloudu“ query_builder 16. února 2022 Podnikat není vůbec snadné a je obdivuhodné, když se restaurace dokáže držet na stejném místě po dlouhá léta. Takovou je i ta, kterou vede pan Michal Hama. arrow_right_altČíst článek
SERIÁL o způsobech stravování: Vítejte, vegetariáni! query_builder 08. února 2022 Restaurace navštěvují zákazníci s různými požadavky a vaším úkolem je uspokojit je. V souvislosti s tím si tentokrát posvítíme na nabídku pro vegetariány. arrow_right_altČíst článek
Infografika: Co byste měli vědět o kávě query_builder 03. února 2022 Dříve než si vychutnáte šálek vaší oblíbené kávy, její zrna musí urazit pořádný kus cesty. No a tuto cestu můžete nyní absolvovat i vy v tomto ztvárnění. arrow_right_altČíst článek
Mobilní číšník – máte ho? query_builder 31. prosince 2019 Představte si, že jste majitelem gastroprovozovny, ve které jde vše jako po másle. Podnik dosahuje pěkných zisků, má dobré jméno, dokáže obstát v konkurenci dalších provozoven. Vsaďte na mobilního číšníka! arrow_right_altČíst článek