Polední špička #2: Jak na správné fungování restaurace query_builder 25. září 2024 Jak na to, aby vaše restaurace fungovala efektivně, s minimální obsluhou, organizovaně a tak, aby byli hosté spokojení i během polední špičky? arrow_right_altČíst článek
Polední špička #1: 3 chyby, kvůli kterým nestíháte a jste ve stresu query_builder 18. září 2024 Je pro váš podnik polední špička obdobím stresu, kdy i přes nasazené rychlé tempo číšníků a kuchařů prostě nestíháte? Zjistěte, v čem nejspíš chybujete. arrow_right_altČíst článek
5 výhod mobilní pokladny pro gastro provozovny query_builder 05. září 2024 Úspěšné podnikání znamená také kvalitní zákaznický servis, který umocňuje dobrý dojem z návštěvy vašeho podniku. V tomto ohledu může být nápomocná mobilní pokladna. arrow_right_altČíst článek
5 tipů, jak mohou začínající restaurace ušetřit náklady query_builder 29. dubna 2024 Existují způsoby, jak mohou začínající restaurace ušetřit náklady. Aby se vám při rozjíždění vašeho byznysu snáze dýchalo, zkuste některý z našich tipů. arrow_right_altČíst článek
Jak získat více objednávek na rozvoz jídel query_builder 14. dubna 2022 Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? arrow_right_altČíst článek
Co je NFC a proč zákazníkům umožnit platbu mobilem? query_builder 18. dubna 2024 Mobily dnes při placení mnozí vytahují z kapsy častěji než karty nebo hotovost. I to je důvod, proč ve vašem podniku zajistit možnost takové platby. arrow_right_altČíst článek
Nabídku jídel můžete zobrazovat atraktivně a elegantně query_builder 09. dubna 2024 Nabídku jídel můžete v současnosti zobrazovat opravdu atraktivně. Řešením je praktický nabídkový zobrazovací displej, který s sebou nese několik výhod. arrow_right_altČíst článek
Podnikatelský plán - 7 tipů, jak ho zvládnout úspěšně query_builder 13. března 2024 Dobrý podnikatelský plán je základním předpokladem úspěchu. Proč je tento dokument tak důležitý, na co myslet při jeho tvorbě a jak ho vypracovat? arrow_right_altČíst článek
Náklady na otevření kavárny query_builder 17. ledna 2024 Návod na přípravu kvalitní kalkulace nákladů na otevření a provozování kavárny. arrow_right_altČíst článek
5 tipů pro zlepšení donáškové služby query_builder 07. května 2022 Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů. arrow_right_altČíst článek
Jak využít analytická data z restauračního systému ve prospěch provozovny? query_builder 03. ledna 2024 Analytické nástroje představují důležitou součást moderního restauračního POS systému. Pomáhají sbírat, zpracovávat a vyhodnocovat data o celém byznysu. arrow_right_altČíst článek
Před otevřením kavárny, bistra nebo restaurace si posviťte na konkurenci query_builder 29. listopadu 2023 Proč udělat analýzu konkurence před otevřením kavárny, bistra nebo restaurace? Na co se zaměřit a jak najít konkurenční výhodu vašeho podniku? arrow_right_altČíst článek
Plánujete začít s rozvozem jídla? Které platformy vám s tím mohou pomoci? query_builder 15. listopadu 2023 Spojit síly s přepravními společnostmi se vyplatí mnoha gastro provozovnám, které chtějí spustit rozvoz jídla. Které platformy vám mohou být nápomocné? arrow_right_altČíst článek
Bufetový systém dotažený do dokonalosti query_builder 31. října 2023 Dotáhli jsme náš bufetový systém do dokonalosti. arrow_right_altČíst článek
INFOGRAFIKA: 12 výhod dobrého restauračního pokladního systému query_builder 08. února 2022 Dobrý POS má v restauraci mnoho výhod. Zde je dvanáct z nich, které mohou být klíčové pro vaše šťastné podnikání. arrow_right_altČíst článek