Seřadit podle:
Počet položek: 44
Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí? Víc...
Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů. Víc...
Dobrý POS má v restauraci mnoho výhod. Zde je dvanáct z nich, které mohou být klíčové pro vaše šťastné podnikání. Víc...
Pokud chcete být pokrokoví a sklidit úspěch, nesmíte se bát experimentovat. Právě tato zásada platí také při tvorbě ziskového menu. Víc...
Představte si, že jste majitelem gastroprovozovny, ve které jde vše jako po másle. Podnik dosahuje pěkných zisků, má dobré jméno, dokáže obstát v konkurenci dalších provozoven. Vsaďte na mobilního číšníka! Víc...
Fungující věrnostní program dokáže získávat informace o vašich zákaznících a pomáhat vám v komunikaci s nimi. Víc...
Plnohodnotné a zároveň efektivní řešení pro menší a začínající podnikatele nabízí funkcionalitu, kterou můžeme označit jako mobilní číšník 3 v 1. Víc...
Zákazníci chtějí dobré služby, výborné jídlo za rozumnou cenu, a hlavně – dlouho nečekat. Jak na to? Víc...
Je důležité připravit takovou nabídku jídel a nápojů, která lidi zaujme. Jak na to? Víc...
Spropitné provoz potěší, je však zároveň předmětem daně z příjmů. V souvislosti s tím je zcela namístě otázka – jak správně účtovat spropitné při platbě kartou? Víc...
Popovídali jsme si s Alexandrem Szakácsem, který pod značkou Bonté úspěšně vede vlastní pražírnu kávy a restaurační a kavárenská zařízení v 10 slovenských městech. Víc...
Spoluzakladatelka oblíbených indických restaurací Ocean Spice, Monika Ježková, nám ochotně odpovídala na otázky spojené s jejím podnikáním v gastro segmentu. Víc...
Vietnamská restaurace Sen Viet klade důraz na kvalitní jídlo i dobrý přístup k zákazníkům. O tom, co je pro ni typické, jsme si popovídali s jejím majitelem. Víc...
Podnikat není vůbec snadné a je obdivuhodné, když se restaurace dokáže držet na stejném místě po dlouhá léta. Takovou je i ta, kterou vede pan Michal Hama. Víc...
Doprava zdarma může evokovat dobrovolné vzdávání se možného výdělku. Je to ovšem efektivní marketingový nástroj, který podniku může přinést vyšší tržby. Víc...
O gastro podnikaní a vedení restauračního provozu jsme si popovídali s majitelem podniku Hotel u Holubů, pod jehož křídla spadá i vlastní pivovar. Víc...
Stále více lidí preferuje zdravé stravování. I proto by měla mít jídla jako saláty pevné místo v menu každé restaurace. Kterými saláty obohatit jídelníček? Víc...
Spousta restaurací spoléhá pouze na sociální sítě. Ale právě kvalitní web může být místo, kde mohou soustředit a efektivně propojovat své online aktivity. Víc...
Věděli jste, že destiláty a lihoviny nejsou jedno a totéž? Zásadní rozdíl mezi nimi spočívá nejen v procesu přípravy, ale také v kvalitě a typu vstupních surovin. Víc...
V článku vám přiblížíme, proč se prezentovat na Facebooku, jaké jsou nejdůležitější formy obsahu na této sociální síti a jak zde efektivně komunikovat. Víc...
Jak o sobě sami tvrdí, nejsou jen obyčejným street foodem. Řeč je o podniku Butcher's Bits, o kterém jsme si popovídali s jeho majitelem Borisem Halajem. Víc...
Rodinnou pizzerii Fragolino Ristorante charakterizuje láska k italské kuchyni a dobrému vínu. O tom, co nabízí zákazníkům, jsme si popovídali s jejím majitelem. Víc...
Denně na Instagramu sdílejí obsah běžní uživatelé i významné firmy. Jedná se totiž o skvělý marketingový nástroj. Jak ho může využívat i vaše restaurace? Víc...
Začínáte s podnikáním a chcete si založit živnost? Co byste měli vědět o této formě podnikání a jak ji založit ať už osobně, nebo přes internet? Víc...
Chystáte se otevřít provozovnu? Bez pokladního systému – hardwaru a softwaru – se neobejdete. Nemusíte ho ale kupovat, můžete si ho výhodně pronajmout. Víc...
Jak funguje nový trend v gastro oboru grab and go? Jak díky němu můžete ve vaší kavárně, bistru nebo restauraci zvýšit tržby a mít spokojenější zákazníky? Víc...
Zakládáte obchod? S tím se pojí koupě či pronájem prostor. Výběr nepodceňujte, místo vašeho podnikání představuje značnou část potenciálního úspěchu. Víc...
Podnikáte ve službách? Nabízejte vašim zákazníkům také produkty, které souvisejí s vašimi službami. Na prodeji zboží totiž můžete velice pěkně profitovat. A nejen to. Víc...
Můžete nabízet kvalitní zboží a skvělé služby, ale to vám úspěch rozhodně negarantuje. Jak přilákat zákazníky do vašeho obchodu a motivovat je k návratu? Víc...
Jaké jsou skutečné výhody nabízení slev a proč je zákazníci tak milují? A jak dělat slevy tak, aby přinesly užitek nejen vašim zákazníkům, ale také vám? Víc...
Besteron VISA, MasterCard