|
|
Hledáte způsob, jak získat více objednávek na rozvoz jídel, ale zároveň to zvládnout jednoduše a s přehledem? ... bez IT odborníků, bez komplikovaných smluv a finančně zatěžujících provizí?
Víc...
|
|
|
Ptáte se, jak zlepšit donáškovou službu? Přečtěte si pár tipů.
Víc...
|
|
|
Dobrý POS má v restauraci mnoho výhod. Zde je dvanáct z nich, které mohou být klíčové pro vaše šťastné podnikání.
Víc...
|
|
|
Pokud chcete být pokrokoví a sklidit úspěch, nesmíte se bát experimentovat. Právě tato zásada platí také při tvorbě ziskového menu.
Víc...
|
|
|
Představte si, že jste majitelem gastroprovozovny, ve které jde vše jako po másle. Podnik dosahuje pěkných zisků, má dobré jméno, dokáže obstát v konkurenci dalších provozoven. Vsaďte na mobilního číšníka!
Víc...
|
|
|
Fungující věrnostní program dokáže získávat informace o vašich zákaznících a pomáhat vám v komunikaci s nimi.
Víc...
|
|
|
Plnohodnotné a zároveň efektivní řešení pro menší a začínající podnikatele nabízí funkcionalitu, kterou můžeme označit jako mobilní číšník 3 v 1.
Víc...
|
|
|
Zákazníci chtějí dobré služby, výborné jídlo za rozumnou cenu, a hlavně – dlouho nečekat. Jak na to?
Víc...
|
|
|
Je důležité připravit takovou nabídku jídel a nápojů, která lidi zaujme. Jak na to?
Víc...
|
|
|
Spropitné provoz potěší, je však zároveň předmětem daně z příjmů. V souvislosti s tím je zcela namístě otázka – jak správně účtovat spropitné při platbě kartou?
Víc...
|
|
|
Popovídali jsme si s Alexandrem Szakácsem, který pod značkou Bonté úspěšně vede vlastní pražírnu kávy a restaurační a kavárenská zařízení v 10 slovenských městech.
Víc...
|
|
|
Spoluzakladatelka oblíbených indických restaurací Ocean Spice, Monika Ježková, nám ochotně odpovídala na otázky spojené s jejím podnikáním v gastro segmentu.
Víc...
|
|
|
Vietnamská restaurace Sen Viet klade důraz na kvalitní jídlo i dobrý přístup k zákazníkům. O tom, co je pro ni typické, jsme si popovídali s jejím majitelem.
Víc...
|
|
|
Podnikat není vůbec snadné a je obdivuhodné, když se restaurace dokáže držet na stejném místě po dlouhá léta. Takovou je i ta, kterou vede pan Michal Hama.
Víc...
|
|
|
Doprava zdarma může evokovat dobrovolné vzdávání se možného výdělku. Je to ovšem efektivní marketingový nástroj, který podniku může přinést vyšší tržby.
Víc...
|
|
|
O gastro podnikaní a vedení restauračního provozu jsme si popovídali s majitelem podniku Hotel u Holubů, pod jehož křídla spadá i vlastní pivovar.
Víc...
|
|
|
Stále více lidí preferuje zdravé stravování. I proto by měla mít jídla jako saláty pevné místo v menu každé restaurace. Kterými saláty obohatit jídelníček?
Víc...
|
|
|
Spousta restaurací spoléhá pouze na sociální sítě. Ale právě kvalitní web může být místo, kde mohou soustředit a efektivně propojovat své online aktivity.
Víc...
|
|
|
Věděli jste, že destiláty a lihoviny nejsou jedno a totéž? Zásadní rozdíl mezi nimi spočívá nejen v procesu přípravy, ale také v kvalitě a typu vstupních surovin.
Víc...
|
|
|
V článku vám přiblížíme, proč se prezentovat na Facebooku, jaké jsou nejdůležitější formy obsahu na této sociální síti a jak zde efektivně komunikovat.
Víc...
|
|
|
Jak o sobě sami tvrdí, nejsou jen obyčejným street foodem. Řeč je o podniku Butcher's Bits, o kterém jsme si popovídali s jeho majitelem Borisem Halajem.
Víc...
|
|
|
Rodinnou pizzerii Fragolino Ristorante charakterizuje láska k italské kuchyni a dobrému vínu. O tom, co nabízí zákazníkům, jsme si popovídali s jejím majitelem.
Víc...
|
|
|
Denně na Instagramu sdílejí obsah běžní uživatelé i významné firmy. Jedná se totiž o skvělý marketingový nástroj. Jak ho může využívat i vaše restaurace?
Víc...
|
|
|
Začínáte s podnikáním a chcete si založit živnost? Co byste měli vědět o této formě podnikání a jak ji založit ať už osobně, nebo přes internet?
Víc...
|
|
|
Chystáte se otevřít provozovnu? Bez pokladního systému – hardwaru a softwaru – se neobejdete. Nemusíte ho ale kupovat, můžete si ho výhodně pronajmout.
Víc...
|
|
|
Jak funguje nový trend v gastro oboru grab and go? Jak díky němu můžete ve vaší kavárně, bistru nebo restauraci zvýšit tržby a mít spokojenější zákazníky?
Víc...
|
|
|
Zakládáte obchod? S tím se pojí koupě či pronájem prostor. Výběr nepodceňujte, místo vašeho podnikání představuje značnou část potenciálního úspěchu.
Víc...
|
|
|
Podnikáte ve službách? Nabízejte vašim zákazníkům také produkty, které souvisejí s vašimi službami. Na prodeji zboží totiž můžete velice pěkně profitovat. A nejen to.
Víc...
|
|
|
Můžete nabízet kvalitní zboží a skvělé služby, ale to vám úspěch rozhodně negarantuje. Jak přilákat zákazníky do vašeho obchodu a motivovat je k návratu?
Víc...
|
|
|
Jaké jsou skutečné výhody nabízení slev a proč je zákazníci tak milují? A jak dělat slevy tak, aby přinesly užitek nejen vašim zákazníkům, ale také vám?
Víc...
|