POS Mobile
Úvod
Funkce
Mobilní číšník
Inteligentní stůl s QR kódem
Online objednávky a rozvoz
Skladové hospodářství
Bufetový systém
Samoobslužný kiosek
Věrnostní systémy
Ceník
Pronájem pokladen
Dotovaný nákup pokladen
Chci jen software
Terminál zdarma
Reference
Napsali o nás
Novinky a změny
Co je iKelp POS Mobile
Podmínky poskytování
Systémové požadavky
Vyzkoušet zdarma
Více
Reference
Zřídit
Návody a videokurzy
Kontakty
Výrobce
Ochrana osobních údajů
Blog
Newsletter
Přihlásit
Registrace
Hledat
Seřadit podle:
Seřadit podle
Názvu
Datum vydání
Počet položek:
15
Rozhovor s Dominikou Tvrdoňovou: „Zkušenosti našich kuchařů se promítají na prázdných talířích.“
Péče o restaurační zařízení není žádná procházka růžovou zahradou. Tím spíš když je provozoven vícero. Své by o tom bezpochyby uměla vyprávět paní Dominika Tvrdoňová, která má na starost hned tři restaurační zařízení.
Víc...
Rozhovor s Barborou Krištúfkovou: „Musím se přiznat, že jsem velkým fanouškem softwaru iKelp.“
Najít kvalitní potraviny v supermarketech nebo jiných obchodních řetězcích je do jisté míry porovnatelné s hledáním pověstné jehly v kupce sena. Věřte, nebo ne, Senice na Slovensku takovou možnost nabízí.
Víc...
Rozhovor s Martinem Kadlecem: „Dnes je důležité být online.“
Restaurace Jozef II. se prezentuje především používáním vlastních surovin. Víte, co to znamená?
Víc...
Rozhovor s Mariánem Čiernym: „Věrnostní karty jsou nejlepším produktem, který naši zákazníci využívají.“
V podniku BLACK M najdete vše, co by měla dobrá restaurace nabízet. Za zmínku stojí nejen dobrá pizza, kvalitní jídlo, ale i rozvoz jídel a špičková obsluha.
Víc...
Rozhovor s Pavlem Kreiplem: „Elektronický jídelní lístek je krok vpřed.“
Zákazníci chtějí dobré služby, výborné jídlo za rozumnou cenu, a hlavně – dlouho nečekat. Jak na to?
Víc...
Rozhovor s Alexandrem Szakácsem: Skladová evidence z iKelp POS Mobile se nám osvědčila na všech provozovnách
Popovídali jsme si s Alexandrem Szakácsem, který pod značkou Bonté úspěšně vede vlastní pražírnu kávy a restaurační a kavárenská zařízení v 10 slovenských městech.
Víc...
Rozhovor s Monikou Ježkovou: „Doporučila bych nebát se investic do softwarových systémů.“
Spoluzakladatelka oblíbených indických restaurací Ocean Spice, Monika Ježková, nám ochotně odpovídala na otázky spojené s jejím podnikáním v gastro segmentu.
Víc...
Rozhovor s Kim Dang Nguyenem: „iKelp pomohl zvednout úroveň našeho podniku.“
Vietnamská restaurace Sen Viet klade důraz na kvalitní jídlo i dobrý přístup k zákazníkům. O tom, co je pro ni typické, jsme si popovídali s jejím majitelem.
Víc...
Rozhovor s Michalem Hamou: „iKelp mě nadchl tím, že je na cloudu“
Podnikat není vůbec snadné a je obdivuhodné, když se restaurace dokáže držet na stejném místě po dlouhá léta. Takovou je i ta, kterou vede pan Michal Hama.
Víc...
Rozhovor s Petrem Holubem: „Líbí se mi, když si lidé mohou sami objednat.“
O gastro podnikaní a vedení restauračního provozu jsme si popovídali s majitelem podniku Hotel u Holubů, pod jehož křídla spadá i vlastní pivovar.
Víc...
Rozhovor s Borisem Halajem: Dlouho jsem se bránil spojení s jakoukoli rozvozovou službou
Jak o sobě sami tvrdí, nejsou jen obyčejným street foodem. Řeč je o podniku Butcher's Bits, o kterém jsme si popovídali s jeho majitelem Borisem Halajem.
Víc...
Rozhovor s Markem Ryšánkem: Systémově a procesně musí být všechno sladěné
Rodinnou pizzerii Fragolino Ristorante charakterizuje láska k italské kuchyni a dobrému vínu. O tom, co nabízí zákazníkům, jsme si popovídali s jejím majitelem.
Víc...
Rozhovor s Jakubem Vodárkem: Nejlepší systém funguje ve food trucku
Jakub Vodárek je majitel agentury Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Promluvili jsme si s ním o jeho podnikání, zákaznících i o systému iKelp POS Mobile.
Víc...
Rozhovor s Markem Jánošíkem o kioscích: Pomáhá nám, že zákazník nemusí stát ve frontě
S jednatelem fastfoodu Bombay Express jsme si popovídali o technologiích, které používají na provozovnách, čímž se usnadňuje život personálu i zákazníkům.
Víc...
Rozhovor s Petrem Kalinou: „Kitchen Display System šetří spoustu času“
Peter Kalina, majitel tří gastro provozoven v Bratislavě, se s námi podělil o cenné zkušenosti a postřehy z jejich řízení zejména po technické stránce.
Víc...
15
30
50
100
200
© 2009 - 2025 Abiset s.r.o. | powered by
iKelp
X
Přihlášení
Registrace
Facebook
Google
nebo
Email
*
Délka hodnoty musí být minimálně 0 a maximálně 200 znaků.
*
Heslo
*
Délka hodnoty musí být minimálně 0 a maximálně 200 znaků.
*
Zapamätať
Zabudol som heslo
Facebook
Google
nebo
Meno Priezvisko
*
Délka hodnoty musí být minimálně 0 a maximálně 200 znaků.
*
Email
*
Délka hodnoty musí být minimálně 0 a maximálně 200 znaků.
*
Heslo
*
Délka hodnoty musí být minimálně 0 a maximálně 200 znaků.
*
Súhlas so spracovaním osobných údajov
*
Zobrazit